Randiņš ar tehnoloģiju ekspertiem 25. martā

Uzņēmuma vadītāj, mēs zinām, cik sarežģītā laikā dzīvojam un vadām savu biznesu. Mums ir jāizdara izvēle starp tehnoloģijām un veidu, kā mēs ikdienā paveicam darbus. Šis laiks ir devis jaunus izaicinājumus, un katru dienu ir jāpieņem svarīgi lēmumi. Nodrošināt datu drošību ir lielākais uzņēmuma izaicinājums. Kā vadīt biznesu attālināti un kādi drošības risinājumi ir apslēpti Microsoft 365 platformā, būs 25. marta vebināra galvenās tēmas.

Šīs nedēļas vebinārs būs īpaši veltīts attālinātajam darbam un drošības jautājumiem. Eksperti stāstīs par efektīvu attālināto uzņēmuma vadīšanu, lai darba sniegums saglabātos augsts arī pandēmijas apstākļos. Būs iespēja uzzināt nedaudz vairāk par Microsoft Teams un tā daudzpusīgajām iespējām attālināti vadīt kā komandu, tā arī pasākumus. Visu beidzot, būs stāsts par Microsoft 365 drošības iespējām, kas šobrīd ir svarīgākas, kā jebkad.

  PIETEIKTIES  

Pasākumā piedalīsies:

Anita Gaile, PhD, Pārmaiņu arhitekte
Pārmaiņu arhitekte ar bagātīgu pieredzi vadībā dažādās nozarēs. Nu jau 8 gadus ir arī biznesa vadības trenere un konsultante, kā arī lektore vadošajās Latvijas augstskolās. Papildus tam Anita pēta cilvēku un organizācijas sadarbības modeļus un ir arī biznesa vadības un karjeras koučs. Anita ir autore izdevumiem «Špikeris vadītājiem», «Vadītāja Dienasgrāmata» un līdzautore «Efektīva vadītāja rokasgrāmatai», kas izdota pēc Valsts kancelejas pasūtījuma. Kopš 2019. gada viņa ir arī zinātņu doktore uzņēmējdarbības vadībā. Nav šaubu, ka Anitas padomos ir vērts ieklausīties un tos ņemt arī vērā. Uzņēmuma vadīšana attālināti ir kas tāds, kas mums visiem šobrīd ir jāmācās, lai spētu pilnvērtīgi turpināt vadīt biznesu.

Līga Matveja-Vlasova, Datorzinību centrs
Datorzinību centrs ir IT risinājumu un apmācību uzņēmums ar vairāk nekā 24 gadu pieredzi IT jomā. Mēs ikdienā strādājam ar tādiem uzņēmumiem kā airBaltic, Skonto grupa, Balta, Food Union, Baltā bura, DPD, Domuss u.c. Mūsu klientu vidū ir arī valsts un pašvaldību iestādes, kurām sniedzam visdažādāko risinājumu un pakalpojumu klāstu. Par savas darbības galveno mērķi esam noteikuši pilnīgu klientu vajadzību izpratni, ļaujot tiem gūt maksimālo atdevi no investīcijām informācijas tehnoloģijās. Datorzinību centra mārketinga un pārdošanas nodaļas vadītāja Līga Matveja-Vlasova ikdienā konsultē uzņēmumus, kā gudrāk un kvalitatīvāk vadīt uzņēmumus, izmantojot IT iespējas. Šajā vebinārā Līga stāstīs par daudzveidīgo rīku Microsoft Teams, kas var palīdzēt attālināti vadīt komandu tikpat labi, kā organizēt tiešraides pasākumus klientiem un interesentiem.

Uldis Braše, TVG
TVG ir viens no reģiona vadošajiem mākoņu pakalpojumu un programmatūras izplatītājiem, kas darbojas Baltijas valstīs vairāk nekā 20 gadus un pastāvīgi pilnveido pakalpojumu kvalitāti, produktu piedāvājumu un partneru apmācības. TVG pārstāvēto mākoņpakalpojumu produktu un tehnoloģiju pakalpojumu klāsts virza un nodrošina daudzu Baltijas valstu klientu biznesa efektivitāti un rentabilitāti. TVG ir pierādījis sevi kā uzticamu sadarbības partneri darbā ar dažādu nozaru lieliem un maziem uzņēmumiem, gan privātajā, gan valsts sektorā. Uldis Braše ir TVG mākoņpakalpojumu menedžeris un šajā vebinārā iepazīstinās ar dažādiem drošības risinājumiem, kas ir pieejami Microsoft 365 platformā un var palīdzēt mūsu datiem un informācijai palikt drošībā.

Pasākuma programma
2021. gada 25. marts (14:00-15:30)

  • Augsta darba snieguma vadīšana attālināti| Anita Gaile
  • Microsoft Teams – no veiksmīga komandas darba uzņēmumā līdz tiešraides pasākumu organizēšanai | DATORZINĪBU CENTRS, Līga Matveja-Vlasova
  • Apslēptie drošības risinājumi Microsoft 365 platformā | TVG, Uldis Braše

  PIETEIKTIES